Privacyverklaring

2019

Informatie voor deelnemers

 

Op zondag 19 mei 2019 organiseren inwoners van de Dordtse historische binnenstad de eerste Dordtse Rommelroute. Het idee is ontstaan na het bezoeken van (fiets-)rommelroutes in Zeeland, die al jaren succesvol zijn in het aantrekken van toeristen, dagjesmensen en verzamelaars.

 

De Rommelroute is dé gelegenheid om je (overbodige) spullen, vintage, brocante, boeken, kleding, speelgoed enz. te verkopen. Het snuffelende publiek zal fietsend of te voet langs alle deelnemende adressen struinen op zoek naar leuke spulletjes. Deelnemers versieren hun huis of tuin om meer aandacht te trekken en maken een eigen 'winkeltje' in hun huis, tuin of voor de deur. Alleen, samen met de buren of met vrienden en familie van buiten het centrum. Dit geeft de bewoners van de Historische binnenstad / havengebied de gelegenheid om van hun overbodige spullen af te komen, door verkoop van deze spullen voor hun huis met een formaat (bier)tafel voor eigen deur en gebruikmakend van hun begane grond verdieping (garage, berging of ruimte).

Iedereen die in de binnenstad woont, mag eraan deelnemen na aanmelding bij initiatiefnemers Marissa Dornscheidt en Bianca Drexhage. Aan het einde van de middag, na 16 uur is er een afsluitende buurtborrel voor de deelnemers bij Finn’s aan het Blauwpoortsplein.

 

Tussen 9.30 en 15.00 uur kunnen deelnemers hun spullen aanbieden voor de deur van of in de eigen woning. Na aanmelding krijgen de deelnemers een vermelding op de plattegrond die aan de bezoekers wordt verstrekt en te downloaden is op deze site en een te downloaden ‘ ik doe mee’ flyer voor aan je gevel of raam.

Aanmelden is noodzakelijk om mee te kunnen doen en kost €7,50.

Dit is een bijdrage voor publiciteit, je adres wordt vermeld op de deelnemers plattegrond en geeft recht op één consumptie per deelnemend adres voor de afsluitende buurtborrel bij Finn's.

Hoe meer mensen in je straat meedoen, hoe meer bezoekers erop afkomen. Schroom dus niet je buren gezellig uit te nodigen.

Contactpersonen 

Marissa 

Bianca

Zelf tijdens het evenement ook aan het verkopen en zijn beschikbaar als informatie.

rommelroutedordrecht@gmail.com

Contactadres: Hoge Nieuwstraat 109 – 111, 3311 AJ Dordrecht

 

Locatie

De indeling van het evenemententerrein wordt bepaald door de deelnemers. We kunnen een gebied aangeven waarbinnen de activiteiten plaatsvinden. Op het bijgaande kaartje, het oranje gedeelte. Dus gebied van Havens, centrum, tot spuiboulevard, Vest Veststraat en Otto Dickeplein. Het water van Kalkhaven langs Spuiboulevard water tot aan Riedijkshaven als scheidslijn.

page_1_edited.jpg
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now